
Przystawki
PRZYSTAWKI:​
​
-
pomidory suszone w oleju (poÅ‚ówki)
-
pomidory suszone w oleju (w paskach)
-
kapary mini (w słoiczku, w puszce)
-
jabłuszka kaparowe (w słoiczku lub w puszce)
-
karczochy marynowane
-
liście winogronowe w słoiku lub w puszce)
-
papryczki ostre
-
papryczki zielone
-
papryka czerwona grillowana
-
papryka Jalapeno
-
pickle
-
pasta pomidorowa
​​
-
dolmadakia
-
cebula stifado
-
fasola "JaÅ›" giants w sosie pomidorowym
-
buraki w talarkach
-
przecier pomidorowy (pulpa w puszce)
-
przecier z bakÅ‚ażanów (pulpa w puszce)
-
musztarda grecka (w wersji ostrej lub łagodnej, 250 g, 1 kg, 4,5 kg)
-
ketchup grecki

ANTIPASTI:​
​
-
oliwki nadziewane serem
-
zielone oliwki z kremowÄ… masÄ…
-
papryka cherry nadziewana serem
-
papryka czerwona pikantna nadziewana serem
-
papryka peperoni nadziewana serem
-
papryka zielona nadziewana serem
-
pomidory nadziewane serem
