Przystawki
PRZYSTAWKI:
-
pomidory suszone w oleju (połówki)
-
pomidory suszone w oleju (w paskach)
-
kapary mini (w słoiczku, w puszce)
-
jabłuszka kaparowe (w słoiczku lub w puszce)
-
karczochy marynowane
-
liście winogronowe w słoiku lub w puszce)
-
papryczki ostre
-
papryczki zielone
-
papryka czerwona grillowana
-
papryka Jalapeno
-
pickle
-
pasta pomidorowa
-
dolmadakia
-
cebula stifado
-
fasola "Jaś" giants w sosie pomidorowym
-
buraki w talarkach
-
przecier pomidorowy (pulpa w puszce)
-
przecier z bakłażanów (pulpa w puszce)
-
musztarda grecka (w wersji ostrej lub łagodnej, 250 g, 1 kg, 4,5 kg)
-
ketchup grecki
ANTIPASTI:
-
oliwki nadziewane serem
-
zielone oliwki z kremową masą
-
papryka cherry nadziewana serem
-
papryka czerwona pikantna nadziewana serem
-
papryka peperoni nadziewana serem
-
papryka zielona nadziewana serem
-
pomidory nadziewane serem